Overslaan naar hoofdinhoud

Certificeringen

Global Recycled Standard

GRS is de afkorting voor Global Recycled Standard, dit is een vrijwillige certificering.

Door de GRS-certificering te behalen, toont Circularity echt de toewijding aan traceerbaarheid en transparantie van onze producten en de toeleveringsketen.

Door gecertificeerd te zijn met GRS, verifieert Circularity de ethische en gerecyclede inhoud van de producten.

Stichting UPV Textiel

UPV is de afkorting voor uitgebreide producenten verantwoordelijkheid.

Vanaf 1 juli 2023 zijn producenten verantwoordelijk voor het recyclen en hergebruiken van textiel, waaronder kleding en huishoudtextiel. UPV maakt een goede inzameling en verwijdering van artikelen na gebruik mogelijk en zorgt voor verantwoorde productiemethoden.

UPV-rapportage vereist gegevens over afvalstromen aan het einde van de levensduur. Organisaties of bedrijven moeten dit jaarlijks indienen.

Tüv

Een TÜV-certificering wordt wereldwijd erkend als een handelsmerk van vertrouwen en kwaliteit en garandeert dat een product, dienst of proces is getest op veiligheid en dat het voldoet aan de eisen van nationale, regionale en internationale regelgeving. Wij testen al onze producten met TÜV zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en extern controleren op productiefouten.

ESG

ESG is de afkorting voor Environmental, Social en Governance. ESG is een holistisch concept over het vermogen van een organisatie om waarde op de lange termijn te creëren en te behouden in een snel veranderende wereld, en over het beheersen van de risico’s en kansen die met deze veranderingen gepaard gaan.

nl_NLNederlands