Overslaan naar hoofdinhoud

Missie:

‘‘Onze missie is het verminderen van textielafval, het vergroten van het bewustzijn over duurzaam textiel en het creëren van nieuwe items uit textielafval.’’

We streven ernaar een divers en inclusief assortiment producten te creëren die de hoeveelheid afval die op stortplaatsen beland te verminderen, bewuste consumptie bevorderen en hergebruik aanmoedigen. Onze toewijding aan duurzaamheid leidt bij ons tot het produceren van circulaire producten, zonder gebruik te maken van nieuwe grondstoffen.

Circularity_about_1
Circularity_about_arrow

Visie:

‘‘Onze visie is om een mondiaal platform te bouwen voor landen en bedrijven die net zo gedreven zijn om een revolutie teweeg te brengen in de textielindustrie.’’

Door onze expertise samen te brengen, streven we ernaar positieve, duurzame verandering te creëren en ons bereik uit te breiden naar zoveel mogelijk landen. We hopen bedrijven en landen in staat te stellen een progressieve en vooruitstrevende houding aan te nemen bij het verbeteren van het huidige textiellandschap. Door gebruik te maken van de meest kosteneffectieve en innovatieve processen, voorzien wij een toekomst van de textielproductie, die zowel energie-efficiënt is als de levens van de betrokken mensen en gemeenschappen helpt verbeteren. Puur vanuit afvalstromen nieuwe, 100% circulaire producten produceren!

Milieu
Verbintenis

We zijn standvastig en toegewijd aan onze inzet voor het milieu. We streven ernaar om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Om dit te bereiken vertrouwen we uitsluitend op gerecyclede materialen om gebruikte kleding te upcyclen tot gloednieuwe producten, zonder extra grondstoffen aan het proces toe te voegen. We zijn trots op onze inspanningen om te verminderen, hergebruiken en recyclen om een duurzame, milieubewuste toekomst op te bouwen.

Circularity_about_2_v2
nl_NLNederlands