Overslaan naar hoofdinhoud

SECTOREN

Sectoren

Industrie

Industrial_icon

Wij maken van uw resttextiel weer nieuwe, circulaire textielproducten. Van kleding tot handdoeken en accessoires, bij Circularity bent U bij het juiste adres voor gepersonaliseerde (werk) kleding en textielproducten, gemaakt van uw resttextiel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Lees meer

Groothandel

Hospital_icon

Uw klanten en contacten in volledig circulaire kleding of een eigen circulaire lijn? Wij maken van oud textiel weer nieuwe (werk) kleding, gepersonaliseerd in uw huisstijl of van uw klanten en contacten. Wij werken graag samen met u aan bestaande of nieuwe projecten om de verandering in de textielindustrie vorm te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Lees meer

Bedrijven

Coperate_icon

Startende of kleinschalige ondernemer? Via www.againandagainworkwear.com shop je eenvoudig onze circulaire producten voor jouw onderneming. De minimale afname is hier 10 stuks, waardoor je als kleine onderneming nooit te veel inkoopt. Benieuwd? Neem dan een kijkje via onderstaande knop!

Lees meer
nl_NLNederlands