SECTORENOf je nu voor een kledingmerk, groothandel of bij een corporate werkt, bij Circularity ben je aan het juiste adres. Samen met jou kijken we naar een passende oplossing voor jouw bedrijf. Of je nu een grote, of een kleine batch wilt afnemen.

Industrie en groothandel

Circulaire bedrijfskleding voor jouw bedrijf? Of willen jullie andere textiel items circulair maken? Denk aan poetsdoeken, waszakken etc.

Naast het afnemen van artikelen is het ook mogelijk om oud textiel in te leveren, hier kunnen wij jullie items weer van maken. Keeping the loop closed.

Fashion

Collecties met circulaire kleding? Yes please! Steeds meer kledingmerken houden zich bezig met het verduurzamen van hun kledinglijn, iets wat wij alleen maar toejuichen.

Benieuwd naar de opties? Kijk dan even op onze fashion pagina voor de mogelijkheden.

Start-up

Zoek jij kleding voor je beginnende merk/bedrijf maar kun je niet gelijk orders van duizenden plaatsen? No worries! Klein of groot, wij vinden het belangrijk dat een ieder zijn steentje bij kan dragen.

Naast het afnemen van onze kleding, kunnen wij ook jouw oude textiel afnemen. Zo kunnen wij van jullie oude kleding weer mooie circulaire items maken. Lees hier meer over onze afvalstroom.